شرح دستورالعمل :

چکش ها : از چکش هایی که ترک خورده یا شکسته و یا میله آنها شل و فرسوده و یا اینکه سر آن لب پریدگی دارد استفاده ننمائید. مطمئن شوید که سر چکش بصورت صحیحی به میله و دسته آن وصل شده است.

سوهان ها : سوهانها بایستی دارای دسته مناسبی باشند هرگز از سوهان بعنوان اهرم استفاده ننمائید

قلم (اسکنه) : لبه این وسیله بایستی تیز و دارای گوشه و زوایای مناسبی باشد. اجازه ندهید سر قلم ها در اثرکار زیاد بصورت قارچی شکل پهن شود. سعی کنید این وسیله را بصورت منظمی تیز کنید.

پیچ گوشتی : هرگز از پیچ گوشتی بعنوان قلم و اسکنه استفاده ننمائید و روی آن چکش نکوبید. دسته ترک دار این وسیله خطرناک خواهد بود.

آچار : از آچار با فکهای پهن شده استفاده نکنید. اگردر هنگام استفاده از این وسیله و بازکردن پیچ و مهره ها صدایی شنیدید بدانید آچار نامناسب و احتمال سرخوردن و پرتاب آن وجود دارد. همیشه آچارهایی با سایزهای مختلف داشته باشید هرگز دسته آچار را با میله و دیگر وسایل بلندتر ننمائید.

مطمئن شوید ماشین آلات و تجهیزات در شرایط ایمنی نگهداری و تعمیر می شوند.

۱۳٩٠/٢/٢ساعت ٥:٢۱ ‎ب.ظ توسط حمیدرضا نظرات ()
تگ ها: